Ласкаво просимо до мого блогу

Ласкаво просимо до мого блогу
Я повінчана з Тим, Кому служать ангели і Чия краса затьмарює сонце і місяць. (антифон OCV, 29) посвячення дів

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

12 ЛЮТОГО 2020.
ВІДКРИТІ УРОКИ І ПЕД КОНСИЛІУМ
У Харківській спеціальній школі ім. В. Г. Короленко були проведені відкриті уроки.
Адже відкритий урок - це можливість самоудосконалюватися, обмінюючись досвідом і дивлячись на себе з боку. Педагог завжди прагнутиме вчитися і розвиватися до безкінечності, не нехтуючи досвідом колег.
Відкриті уроки провели: образотворче мистецтво і рельєфне малювання в 6/Б класі Кубанська Н. В., зарубіжна література в 5/А класі Московченко В. А., біологія в 8/А класі Досужая Т. А.



























Після проведення уроків адміністрація з атестаційною комісією та з учителями провели зустріч, на якій прісутні розповіли про свої враження, про те, що можна було б додати, щоб зробити зайняття ще краще.
Після проведеного розбору уроків педагоги відвідали сенсорну кімнату і ознайомилися з її оснащенням, а потім в шкільному музеї була проведена театралізована екскурсія про засновників нашого учбового закладу.
















На закінчення пед консиліуму педагог по ИЗО і рельєфному малюванню Кубанська Н. В. представила перед присутніми учителями своє електронне портфоліо.
Тому ми всі зрозумили що спостерігаючи, аналізуючи і обговорюючи, можна за короткий час дуже сильно підняти рівень викладання.

Немає коментарів:

Дописати коментар