Ласкаво просимо до мого блогу

Ласкаво просимо до мого блогу
Я повінчана з Тим, Кому служать ангели і Чия краса затьмарює сонце і місяць. (антифон OCV, 29) посвячення дів

вівторок, 1 вересня 2020 р.



1 ВЕРЕСНЯ 2020.
ПЕРШИЙ ДЗВІНОК В ХСШ ім. В. Г. Короленка
Свято, присвячене початку навчального року, відбулося сьогодні, 1 вересня, в нашій Харківській спеціальній школі ім. В. Г. Короленка. У цьому новому навчальному році свято Першого дзвінка пройшло незвичайним способом. Наші школярі і педагоги проводили День знань у своїх класах, а в актовому залі зібралися першокласники і випускники цього року - учні 12/А класу разом з батьками, адміністрацією, гостями і членами опікунської ради нашого учбового закладу.
Особливу радість у цей момент переживали наші Першокласники та їхны батьки, адже сьогодні вони переступили поріг не лише нашій школи, але і поріг Нової Української школи. Представники Податкової інспекції, які були гостями на святі вручили подарунки для першокласників і для випускного класу.
Дивіться фото репортаж зі свята Першого дзвінка:



























А після першого тематичного уроку, який провели класні керівники 10-х класів уся група десятикласників вишли в двір нашої школи. Де їх педагоги (класні керівники і вихователі) підготували і провели квест по темі: "Україна - це ти"! 















Під час квеста до нас приєдналися наш директор Белоусов А. Н. і директор Департаменту науки і освіти Анжеліка Сергіївна Крутова. яка побажала нашим десятикласники і педагогам нових учбових, творчих досягнень і удачі в цьому навчальному році.



Зі СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВІНКА! З ДНЕМ ЗНАНЬ! З ПОЧАТКОМ НОВОГО 2020/2021 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!



Немає коментарів:

Дописати коментар